Starity

Terhes? Nem terhes? Halle Berry megszólalt a pletykákkal kapcsolatban

2017. június 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 50 éves színésznő szombaton, a Los Angeles-i Chrysalis Butterfly Ballon jelent meg gömbölyödő pocakkal.

hirdetés

Halle Berry mindig híres volt vékony alakjáról, így amikor a minap gömbölyödő pocakkal jelent meg egy rendezvényen, rögtön megindultak a találgatások azt illetően, hogy várandós-e. A fent említett vörös szőnyeges eseményre Halle Gosia Baczynska 2017-es tavaszi kollekciójából választott magának egy ezüst színű kreációt, amihez színben passzoló blézert vett fel.

A színésznő az állítólagos terhességéről szóló pletykák hallatán az Instagramot választotta szócsövének ahhoz, hogy eloszlassa a szóbeszédet: nincs áldott állapotban.

Ehet egy lány egy kis steaket és sült krumplit?

– tette fel a költői kérdést, mintegy ezzel rámutatva, hogy az általa fogyasztott finomságoktól fújódott fel. Halle-nek egyébként már van két gyermeke: lánya, Nahla Aubry kilencéves; fia, Maceo Martinez pedig kettő. (Előbbi Gabriel Aubryhoz, utóbbi Olivier Martinezhez fűződő viszonyából született.)

Mindazonáltal nem ő az egyetlen híresség, akit a közelmúltban hízása miatt azzal gyanúsítottak meg, hogy babát vár. Nemrég Eva Longoria is átesett ezen, és Halle-hez hasonlóan ő is az Instagramon tisztázta, hogy mi az igazság.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek