Starity

Lehangoló hírt kaptak a Trónok harca rajongói

2017. június 06. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég kiderült, hogy várhatóan a szokásosnál is többet kell majd várni a két utolsó évad között.

hirdetés

Idén nyáron kerül képernyőre a Trónok harca hetedik évada, mely a fanatikusok legnagyobb szomorúságára mindössze hét epizódot ölel majd fel. Öröm az ürömben, hogy ezek a részek a szokásosnál kicsit hosszabbak lesznek majd – igaz, csak néhány perccel. Augusztus végén aztán véget ér a szezon, és megkezdődik egy újabb hosszú várakozás időszaka.

A nyolcadik évad még a hetediknél is rövidebb lesz a maga hat epizódjával, és ha hihetünk az HBO programigazgatójának, Casey Bloysnak, akkor nem egy, hanem közel két évet kell majd várnunk a folytatásra. A híresztelések szerint ugyanis nem 2018-ban, hanem 2019-ben sugározza a csatorna az utolsó évadot, így az előzményeken alapuló, már korábban beharangozott testvérsorozatok sem startolnak el addig – no, nem azért, mert a színészek nem érnének rá, ugyanis értesüléseink szerint az eredeti stábból egyetlen szereplő sem szerződött le hozzájuk, teljesen új stábbal készülnek majd az új történetek.

Fotó: HBO

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek