Starity

Harry Stylesnak van ideje beszólni, a jótékonysági koncerten viszont nem jelent meg Noel Gallagher

2017. június 06. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Testvére kiakadt, mivel Noel eltűnt a manchesteri jótékonysági koncert napján. Dühének Twitteren adott hangot.

hirdetés
Harry Stylesnak van ideje beszólni, a jótékonysági koncerten viszont nem jelent meg Noel Gallagher
Fotó: Oasis

Alig pár napja annak, hogy az Oasis ex-tagja durván becsmérelte Harry Stylest és nagy részben valótlan dolgokat állított róla. Testvérével azonban hivatalosak voltak a manchesteri jótékonysági koncertre, ahol sokak bánatára „csak” Liam állt színpadra.

Köztudott, hogy a két testvérnek nem hibátlan a kapcsolata, azonban sokan reménykedtek benne, hogy a nemes esemény összehozza őket, hiszen lényegében ez volt a show-üzenete. Nemcsak a nézők, de Liam is várta Noel megjelenését, azonban, mivel ez nem történt meg, Twitteren adott hangot dühének:

Micsoda gyönyörű esténk volt, tele szeretettel! Senki nem közelíti meg Manchestert! Szeretlek titeket!

Oh, és, ha valaki látta rkidet, mondjátok meg neki, most már előbújhat

Manchester, szeretnék bocsánatot kérni a bátyám hiányáért, én is csalódott vagyok. Maradjatok ilyen szépek, és vigyázzatok magatokra!

– írta, majd, hamar tudomást szerzett Noelről:

Noel nem volt az országban.... Ahogy senki sem! Szállj fel egy kib*szott gépre és játszd a dalaidat a gyereknek, te szomorú f*szfej!

– dühöngött a zenész.

B*ssza meg az újra összeállás, haver, ez nem az Oasisról szólt, hanem arról, hogy az emberek segítenek másoknak. Most is kimutatta a foga fehérjét

– válaszolta egy rajongónak. 

A DailyMail felkereste a zenészt, aki jelenleg egy luxus jachton pihen gyönyörű feleségével. Úgy látszik, nem minden áron keresi a média figyelmét – legalábbis jótékony célokra nem.

Fotó: DailyMail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek