Starity

Sarah Hyland szerepet kapott a Shadowhuntersben

2017. június 06. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család sztárja tegnap, a Twitteren hozta nyilvánosságra a jó hírt, miszerint csatlakozik a Cassandra Clare regénysorozatán nyugvó széria stábjához.

hirdetés

Igen, jól hallottátok, Shadowhunters-rajongók, én is benne leszek a műsorban! Egyelőre nem árulhatom el, kit alakítok majd, mert titok

– hallható a színésznő által közzétett videós bejegyzésben.

Sarah szívéhez egyébként is közel áll a széria, hiszen párja, Dominic Sherwood alakítja az egyik férfi főszereplőt, Jace-t, így végre alkalmuk nyílik közösen dolgozni. Kapcsolatuk egyébként két éve tart, és szerencsére Hyland nem féltékeny típus, mi több, jó viszonyt ápol kedvese sorozatbeli partnerével, a Claryt életre keltő Katherine McNamarával.

Már nagyon régóta titkoljuk Sarah a show-hoz való csatlakozásának hírét. Nehéz volt nem szólni róla. Nagyon büszke vagyok mindannyiunkra, amiért ez sikerült, mivel mind őrülten izgatottak vagyunk, és nehéz volt tartani a szánkat, Sarah pedig az első nap óta tagja a mi családunknak, és a műsorban tudni őt számunkra teljesen természetes

– nyilatkozta Katherine, majd a kérdésre, hogy mikor debütál a szériában Sarah, így felelt:

Sajnálom. Szeretném elmondani, tényleg, de a készítők kinyírnának érte. Nagyon boldogok lesztek, alig várom már, hogy lássátok!

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek