Starity

Matthew Perry visszatérő rémálma miatt mondana nemet a Jóbarátok „újraélesztésére”

2017. június 06. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétség sem férhet hozzá, hogy a '90-es, kora '00-es évek legnépszerűbb sorozata a Jóbarátok volt, és bár több alkalommal is felmerült az esetleges folytatás gondolata, újabb stábtag nyilatkozott úgy, hogy nem látja értelmét annak.

hirdetés

Rengeteg régi sorozat kap folytatást napjainkban, és talán a Jóbarátoké az, amit a legtöbben várnak, de valószínűleg hiába. Nemrég a Chandler Binget alakító Matthew Perry adott interjút a Variety magazinnak az újbóli összeállással kapcsolatban, és megmagyarázta, ő miért mondana nemet.

Van egy visszatérő rémálmom. Nem viccelek! Amikor elalszok, azt álmodom, hogy ismét összejövünk és forgatjuk a sorozatot, de a kutyát sem érdekli. Egy egész évadot megcsinálunk, összejövünk mindannyian, és senki, de tényleg senki nem kíváncsi ránk. Éppen ezért, ha valaki megkérdezné, nyitott lennék-e a folytatásra, nemet mondanék. A helyzet az, hogy a csúcson hagytuk abba, nem tudnánk überelni önmagunkat, akkor meg mi értelme lenne az egésznek?

Fotó: NBC

Mindazonáltal nem Perry az egyetlen, aki nem szorgalmazza a Jóbarátok „újraélesztését”: Lisa Kudrow és Jennifer Aniston sincs oda az ötletért.

Nem hiszem, hogy valaha is megvalósulna a folytatás. Mókás lenne, de végül is miről szólna? Csak gondolj bele! A legjobban azt szerettük a Jóbarátokban, hogy huszonéves fiatalokról szólt, akik egymás családja voltak. Mostanra mindannyiuknak saját családja van, szóval akkor mit is néznénk?

– nyilatkozta korábban Kudrow, Aniston pedig ekképp fogalmazott egy interjúban:

Fogalmam sincs, mit kezdenénk magukkal most. Úgy gondolom, egyfajta nosztalgikus hangulatot ébreszt a nézőkben az akkori kor. Azóta is hatással van az emberekre, még ha 12 évvel ezelőtt ért is véget... Volt valami az akkori időkben... amikor az emberek még nem tapadtak hozzá a telefonjukhoz, nem csekkolták percenként a Facebookot vagy az Instagramot. Összejöttünk egy szobában vagy a kávéházban és beszélgettünk... és ez az, ami nagyon hiányzik most.

Fotó: NBC

via EW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek