Starity

Taylor Swift már a szüleinek is bemutatta új pasiját

2017. június 07. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy kapcsolat komolyságát mi sem mutatja jobban, mint amikor az ember bemutatja a szerelmét a családjának. A Grammy-díjas énekesnő úgy érezte, megérett erre a mérföldkőre a kapcsolata, így hazavitte Joe Alwynt Nashville-be.

hirdetés

Értesüléseink szerint a pár egy privát géppel szelte át az óceánt, hogy minél kisebb feltűnést keltsenek, majd egy családi vacsora keretein belül sor került a nagy ismerkedésre is. Taylor a rokonain túl a barátainak is bemutatta Joe-t, akik jól kijönnek a kezdő színésszel.

Őszintén szólva, ha a barátaim boldogok, én is az vagyok. Ez minden, ami érdekel. Teljesen be vagyok zsongva, ez egy nagyon jó időszak az életemben

– nyilatkozta nemrég Selena Gomez Taylor szerelmi életére és boldogságára (valamint sajátjára) utalva.

Swift egyébként már eddig is minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy titokban tartsa viszonyát, hiszen tanult a korábbi hibákból, és nem szeretné, ha a sajtó folyamatosan azon csámcsogna, kivel és hol tölti az idejét.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek