Starity

Meglepő titok a múltból: Károly herceg akkor találkozott Dianával, amikor a testvérével randizott

2017. június 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Károly herceg igazi nőcsábász volt: Diana előtt nővérét, Sarah is becserkészte annak idején.

hirdetés

A Popsugar hozta le a történetet, ami ékes bizonyítéka Károly herceg playboy mivoltának. A herceg ugyanis 1977-ben ismerkedett meg későbbi feleségével, Dianával, miközben annak nővérével, Sarah-val randevúzott. A pár 1980 nyarán szakított, ezt követően pedig Károly érdeklődésének középpontjába Diana került – vonzalma viszonzásra talált: a következő nyáron házasságot kötöttek.

A frigyből – mint tudjuk – két fiúgyermek (Vilmos és Harry) született, a hercegi pár kapcsolata azonban idővel megromlott. 1992-re már inkább külön voltak, mint együtt, a sajtó pedig rengeteget foglalkozott félrelépéseikkel, így végül Károly édesanyja, II. Erzsébet királynő megkérte őket, hogy váljanak el. Erre 1995-ben került sor (1996-ban mondták ki hivatalosan a válást), majd mindketten túlléptek a másikon. Dianát nem sokkal később, 1997-ben utolérte a sors: autóbalesetben életét vesztette; Károly ezzel szemben a mai napig boldog házasságban él egykori szeretőjével, Kamillával, akit 2005-ben vett feleségül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek