Starity

Nicole Kidman zavarba hozta Kit Haringtont – videó

2017. június 07. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színész tegnap este a The Late Late Show londoni különkiadásában vendégeskedve találkozott egymással.

hirdetés

James Corden műsorvezető először Nicole Kidman, majd Kit Harington magánéletéről kíváncsiskodott, és a Trónok harca sztárja ekkor hozta nyilvánosságra, hogy a közelmúltban összebútorozott szerelmével, Rose Leslie-vel, akivel egyébként épp a sorozat forgatásán szerettek egymásba. A pár 2012 óta se veled, se nélküled kapcsolatot ápol, de mivel az utóbbi másfél évben pozitívan alakultak a dolgaik, és Kit legjobb barátja, egyben lakótársa kiköltözött a lakásából, a színész elérkezettnek látta az időt arra, hogy összebútorozzon Rose-zal.

Összeköltöztem a másik legjobb barátommal, Rose-zal, így most nagyon boldog vagyok. Jól alakulnak a dolgok, neki pedig vannak ötletei a házzal kapcsolatban

– magyarázta Harington, és bevallotta, hogy szerelmének az volt a kívánsága a beköltözése után, hogy a konyhát helyezzék át a földszintre.

A történet Kidmant is meghatotta, és fel is tette az őt akkor már percek óta feszítő kérdést, hogy Harington tervezi-e feleségül venni a kedvesét, elvégre meglátása szerint, ha már együtt élnek, illene, hogy legalább jegyben járjanak. A kérdéstől Kit teljesen zavarba jött és elpirult, majd visszafogottan úgy válaszolt, hogy lépésről lépésre haladnak előre a kapcsolatukban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek