Starity

Gwen Stefanit nem zavarja, ha szerelme összefut exével

2017. június 07. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 47 éves énekesnő magabiztos: nincs kétsége afelől, hogy párja számára csak ő létezik.

hirdetés

Ma este kerül megrendezésre a CMT Awards, melynek keretein belül minden kétséget kizáróan összefut egymással Blake Shelton és exfelesége, Miranda Lambert, elvégre mindkettejüket jelölték több díjra is. Shelton kedvesét, Gwen Stefanit azonban kicsit sem zavarja a dolog, nem féltékenykedik és nem is aggódik amiatt, hogy az egykori szeretők között ismét szikra gyúl, mert biztos abban, hogy párja szíve csak őérte dobog.

Gwen nem is foglalkozhatna kevesebbet Blake és Miranda a CMT-n vagy bárhol máshol való találkozásával. Még soha, egyetlen kapcsolatában sem volt olyan biztos, mint a jelenlegiben. Blake úgy hordja a tenyerén őt, mint egy királynőt, és lehet, hogy gyönyörű nők veszik körül, Gwent ez egyáltalán nem zavarja

– nyilatkozta egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

Blake és Miranda egyébként négyévnyi házasság után 2015-ben váltak el egymástól, majd nem sokkal később továbbléptek. Shelton és Stefani idén ősszel már második évfordulójukat ünneplik majd, Lambert pedig körülbelül fél éve van együtt Anderson East zenésszel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek