Starity

Selena Gomez a 13 okom volt eseményeiről: „Ez nap mint nap megtörténik”

2017. június 07. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg sokaknak tetszett a Jay Asher regényének eseményeire alapult széria, addig mások úgy gondolták, a készítők túlzásokba estek a történet bizonyos részeinek megjelenítését illetően. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés

Ami Hannah-val történt, mindennapos dolog I Fotó: Netflix

Az első évad sikerén felbuzdulva a Netflix néhány hete berendelte a 13 okom volt második évadát. Ennek sokan örültek, de voltak olyanok is, akik aggodalmukat fejezték ki, mondván, hogy a sorozat alkotói már az első évad készítésekor is messzire mentek, főleg a nemi erőszakot, illetve az öngyilkosságot a nézők elé táró jelenetek ábrázolása során. Selena Gomez executive producer nemrég az Elvis Duran and the Morning Show című rádióműsorban beszélt a sorozatról, és kiállt az említett jelenetek mellett.

Ez nap mint nap megtörténik, akár akarod látni, akár nem. A sorozat tartalma bonyolult, sötét, emellett vannak momentumok, melyeket nehéz megemészteni, és én megértem, hogy olyasmit alkottunk, ami eltérő a megszokottól. Ugyanakkor nem mehetünk el amellett, hogy a mai gyerekek olyasmiknek vannak kitéve, amiket én nyolcéves koromban meg sem értettem, fel sem fogtam volna. Az unokatestvérem harmadik osztályosokat tanít, akik olyan dolgokat csinálnak és olyasmikről beszélgetnek, amiket fel sem foghatok

– magyarázta az interjúban Gomez, és beismerte, hogy a sorozat tartalma és mondanivalója erős és kényelmetlen érzést kelthet a nézőben, mégis úgy véli, szükség van rá, mivel ezáltal „ajtókat” nyithatnak meg a fejekben és beszélgetéseket generálhatnak e mindennapi és fontos témákkal kapcsolatosan.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed segítségre szorulsz, vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget, a krízishelyzetben lévők részére fenntartott ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámon! Online segítséget itt kaphatsz, illetve, kérjük olvasd el ezt az oldalt! Ha azt látod, hogy más szorul segítségre ezt az oldalt olvasd el, hogy tudd mit tehetsz érte!

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek