Starity

Klippremier: Machine Gun Kelly – Trap Paris feat. Quavo, Ty Dolla $ign

2017. június 09. 06:06   |   Szerző: szendreigabriella

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb kisfilmmel jelentkezett a rapper, melyet legutóbbi kiadványán, a Blossomon elhelyezett Trap Paris című dalához forgatott.

hirdetés

A június7-én közzétett Trap Paris már a negyedik megfilmesített szerzemény a 27 éves rapper új albumáról a Bad Things, az At My Best és a The Gunner után. A dal elkészítésében Quavo és Ty Dolla $ign is közremüködött. 

Maga a klip utal a zene címére, melyben látható a francia zászló, a kultúra, az ételek és természetesen maga Párizs is, ugyanakkor nem mellőzi a fényűzést és a csinos hölgyek jelenlétét sem, ahogy a hiphop világban lenni szokott.

A rapper karrierje egyébként felfelé ível, úgyanis olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Camila Cabello, Hailee Steinfeld, a Little Mix, valamint új albumán egy James Arthurral közös szerzemény is helyet kapott. Megtekintések szempontjából is pozitív tendenciát mutat: a Bad Things videóját például már több, mint 158 millióan tekintették meg; a Billboard US Top R&B/Hip-Hop Albumok listáján a Bloom nevezetű albuma a harmadik helyig jutott el. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek