Starity

Justin Timberlake új dalon dolgozik?

2017. június 08. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha megérzéseink nem csalnak, akkor stúdióba vonult a hétszeres Grammy-díjas énekes.

hirdetés

Mióta fia, Silas világra jött, Justin Timberlake visszavett a tempóból, hiszen szeretne minél több időt a családjával tölteni. Tavaly mindenesetre igazán jó évet zárt, hiszen a Trollok című film betétdaláért, a Can't Stop The Feelingért Oscar- és Golden Globe-díjra is jelölték, idén pedig minden bizonnyal új nótán / nótákon dolgozik – legalábbis erre utal nemrég közzétett tweetje, melyben a stúdió etikettjéről ír.

#1-es számú szabály: Ha az előadó játszik, te pedig a telefonodon bújod a közösségi oldalakat, akkor minden esély megvan rá, hogy egy seggfej vagy

– írta.

Rajongóit természetesen lázba hozta az üzenet, és rögtön találgatni kezdtek, hogy vajon min dolgozik az énekes, és mikor hallhatják munkájának eredményét.

#1-es számú Twitter-szabály: Ha te vagy @jtimberlake és arról tweetelsz, hogy a stúdióban vagy, illene adnod nekünk egy kis betekintést. #CsakMondom; Apukám, mikor számíthatunk új dalra?; Oké, de a kérdés az, hogy ez azt jelenti, stúdióba vonultál? – csak hogy nézányat idézzünk a rajongók reakciói közül, válasz azonban egyelőre nem érkezett rájuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene munka stúdió
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek