Starity

The Weeknd mutatta meg Selena Gomeznek, milyen is az igaz szerelem

2017. június 08. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két slágergyáros még csak fél éve randevúzik egymással, de nem is lehetnének boldogabbak!

hirdetés

Természetesen mindkettejüknek voltak szerelmek az életében ezt megelőzően is, de egyik korábbi kapcsolatuk sem közelítette meg azt, amit most egymás iránt éreznek. Barátai szerint Selena Gomez valósággal kivirult The Weeknd oldalán, aki a tenyerén hordozza őt.

Selena úgy érzi, megtalálta az ő emberét. Az Abelhöz [Abel Tesfaye, The Weeknd igazi neve – a szerk.] fűződő kapcsolata megnyitotta a szívét, és olyan módokon gyógyította meg, melyekről nem is hitte, hogy lehetségesek. Nagyon hálás neki, ő mutatta meg neki, milyen is az igaz szerelem

– nyilatkozta az énekesnő egyik barátja a HollywoodLife-nak, majd hozzátette, Abelnek köszönhetően Selly magabiztosabbá is vált.

Korábban soha nem volt ilyen magabiztos, amiben nagy szerepet játszott a jelenlegi párkapcsolata. Abel mindig érezteti vele, hogy gyönyörűnek és csinosnak találja, Selena pedig sosem érezte még ilyen szexinek magát, amit Abelnek köszönhet. Mellette biztonságban van és nyugodtnak érzi magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek