Starity

Ariel Winter berágott az édesanyjára

2017. június 08. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család sztárja valószínűleg a háta közepére sem kívánja édesanyját, és magasról tesz a véleményére.

hirdetés

Ariel Winter tavaly, a Good Morning America című műsorban mesélt édesanyjához, Chrisoula Workmanhez fűződő kaotikus kapcsolatáról, melyet évekkel ezelőtt megszakított. A színésznő immár négy éve nem áll szóba a nővel, aki világra hozta őt, így nem véletlen, hogy anyák napján is a nővérének, Shanelle-nek mondott köszönetet.

Chrisoula azonban természetesen nem tűnt el teljesen az életéből, és bár nem tartja a kapcsolatot lányával, megvan a maga véleménye Arielről, amit esze ágában sincs véka alá rejteni. A nő a közösségi oldalakon több ízben is hangot adott lánya külsejével és munkájával kapcsolatos véleményének, az InStyle magazinnak pedig kissé lesajnálóan úgy nyilatkozott, hogy szomorúnak tartja, hogy Ariel úgy érzi, hiányos öltözetben kell mutatkoznia ahhoz, hogy kifejezze és szexinek érezze önmagát, noha ez egyáltalán nem szükséges.

Nagyon sokszor zaklattak online, így nagyon sokáig igyekeztem változtatni önmagamon, de az emberek továbbra is utálatosak voltak velem, bármit is csináltam. Eldöntöttem, hogy ahelyett, hogy eleget tennék nekik, inkább saját magamnak teszek eleget. Tekintet nélkül arra, hogy mit csinálok, ezek az emberek így is, úgy is gonoszak lesznek velem, ezért arra jutottam, hogy megpróbálok boldog lenni azzal, aki vagyok

– nyilatkozta Ariel a Refinery29-nak nemrég a külseje kapcsán, édesanyjának azonban sikerült kihoznia a sodrából beszólásával.

Arielt felpaprikázza édesanyja viselkedése. Ő már túllépett rajta, és fáj neki, hogy az édesanyja képtelen ugyanerre. Azt kívánja, bár olyan anyukája lenne, aki tiszteletben tartja a dolgait, és teret hagy neki, hogy meghozhassa a saját életével kapcsolatos döntéseket ahelyett, hogy nyilvánosan támadná. Elege van a közösségi oldalakról felé érkező kritikákból azt illetően, hogy is kellene öltözködnie, és a legutolsó dolog, amire szüksége van, hogy az anyja is ossza neki az észt. Ő nem akar úgy öltözni, mint mások, és azt szeretné, ha az anyja ki sem ejtené többé a nevét a száján. Igenis jól érzi magát a bőrében, és továbbra is úgy fog öltözködni, ahogy neki jól esik. Nem kér az anyja irányításából és befolyásából

– nyilatkozta a színésznő egyik ismerőse a HollywoodLife-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek