Starity

Tyga nehezen barátkozik meg a gondolattal, hogy Kylie Jenner túllépett rajta

2017. június 08. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper és a valóságshow-sztár két hónapja szakítottak, Kylie pedig egy új pasit is beújított azóta.

hirdetés

Tyga nem nézi jó szemmel, hogy szakításuk óta exe, Kylie Jenner boldog párkapcsolatban él kollégájával, Travis Scott-tal. Ez azért is érinti érzékenyen a rappert, mert korábban úgy vélekedett, Kylie nem kaphat nála jobbat, de a 19 éves lány bebizonyította, hogy igenis kaphat. Új kedvese ráadásul nem olyan önző, mint az exe volt, sőt igazán figyelmes és udvarias vele, ami Tygáról nem mindig volt elmondható.

Tyga a nagy egója miatt a mai napig nem érti, hogy lehet az, hogy Kylie túllépett rajta. Korábban mindig azzal hencegett, hogy bármeddig elmehet, Kylie akkor sem lép tovább, de egyre tisztábban körvonalazódik előtte, hogy ez mégsem igaz. Ahelyett, hogy szembenézne a tényekkel, Tyga gyerekes módon minden sz*rnak elmondja Travist. Viccet csinál a stílusából, puhap*csűnek híva őt, de nyilván mindezt féltékenységből teszi, mert ő maga képtelen elengedni Kylie-t. SMS-ben könyörög neki, hogy találkozzanak. Még mindig hisz abban, hogy visszaszerezheti őt. Képtelen elfogadni, hogy Kylie továbblépett

– nyilatkozta egy bennfentes.

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek