Starity

Visszaütött a karma? Addig hazudott róla, hogy tényleg nem lehet gyereke Khloe Kardashiannak?

2017. június 09. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves tévésztár nemrég kivizsgáltatta magát, orvosi szempontból alkalmas-e gyerekvállalásra.

hirdetés

Az E! nemrég tette közzé a Keeping Up With The Kardashians vasárnapi epizódjának előzeteseit, melyben Khloe Kardashian nővére, Kim Kardashian társaságában a nőgyógyászánál tesz látogatást, hogy kivizsgáltassa magát. Egészségügyi állapotának feltárására azért volt szükség, mert vállalta, hogy szívesen lenne a béranyja Kim harmadik gyermekének.

Az orvos megnyugtatta Khloe-t, hogy minden rendben van, ugyanakkor aggodalmának adott hangot a tévésztár mirigyei láttán, mivel meglátása szerint nem kizárt, hogy akadályozhatják a teherbeesést. Ez azért is lenne nagy érvágás, mert Khloe a jövőben szeretne saját gyerekeket, hiszen párjával, Tristan Thompsonnal a lehető legjobban alakulnak a dolgaik, és természetesen ő sem szeretne lemondani az anyaságról.

Amikor a nőgyógyász rákérdezett a szőkeségnél, hogy korábban próbálkozott-e már teherbe esni, igennel felelt, ugyanakkor beismerte, mindezt csak megjátszotta korábbi férje, Lamar Odom előtt, és úgy adta elő a dolgot, hogy miatta nem lehet gyerekük. Khloe bevallása szerint aztért hazudott a férfinak, mert annak életvitele miatt nem látta értelmét a családalapításnak, úgy gondolta, nem alkalmasak a körülmények egy gyerek számára. Vajon ezért üt most vissza a karma?

Ez a találkozó határozottan nem úgy ment, ahogy gondoltam. Mi van, ha nem eshetek teherbe?

– tette fel az őt feszítő kétségbeesett kérdést Khloe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek