Starity

Taylor Swift a streaming szolgáltatókon keresztül áll bosszút Katy Perryn?

2017. június 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma éjfélkor tért vissza Taylor a streaming szolgáltatókhoz, ami véletlenül avagy sem, de egybeesik Katy ötödik stúdiólemezének a megjelenésével.

hirdetés

Katy Perry piacra dobta Witness címet viselő korongját, melyen összesen 15 szerzeményt sorakoztatott fel, melyek között megtalálhatjuk a már korábban bemutatott Chained to the Rhythmet, a Bon Appétitet és a Swish Swish-t is. A kiadványt nagyon várták az énekesnő rajongói, hiszen a 2013-as Prism óta ez az első nagylemeze, ám akadt is kihívója rögtön, méghozzá Taylor Swift személyében.

Tay ugyanis szintén éjfélkor tért vissza: három év kihagyás után ismét felkerültek lemezei és dalai a streaming szolgáltatókra – ezzel pedig alaposan megtépázhatja Katy hallgatottságát. Menedzsmentje beharangozója szerint az énekesnő ekképp szeretné megjutalmazni rajongóit, miután a 1989 album túllépte a 10 millió eladott példányszámot.

Swift 2014-ben szakított a szolgáltatókkal, miután megelégelte, hogy a három hónapos próbaidő alatt nem fizettek az előadóknak a streamelések után. Akkor nyílt levélben fordult az Apple-höz, a márka pedig nem sokkal ezután felkérte őt reklámarcának kompenzáció gyanánt.

Ami a két előadó viszályát illeti, Katy nemrég kísérletet tett a békülésre – legalábbis úgy fogalmazott az interjúkban, hogy nyitott rá –, Taylor azonban nem reagált a próbálkozásra. Ismerősei szerint belefáradt a kiéleződött helyzetbe, de nem úgy tűnik, mint aki békülni szeretne.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek