Starity

Albumpremier: Katy Perry – Witness

2017. június 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2013-as Prism után végre megérkezett az énekesnő újdonsága, a Witness!

hirdetés

Katy Perry rajongói igen türelmesen vártak, hiszen hosszúra nyúlt a várakozás, ami az énekesnő negyedik és ötödik nagylemeze között húzódott, de végre megérkezett a várva várt Witness! Perry ma éjfélkor, a Capital Records lemezkiadó jóvoltából jelentette meg újdonságát, amin összesen 15 tételt sorakoztat fel – köztük a már ismerős duetteket: a Chained to the Rhythmben Skip Marley, a Bon Appétitben Migos, a Swish Swish-ben pedig Nicki Minaj működött közre.

A lemez munkálatai egyébként azért is húzódtak el sokáig, mert Katy 2015 októberéig népszerűsítette előző korongját, ezt követően pedig ahogy ő fogalmazott, szüksége volt egy kis mentális kikapcsolódásra és feltöltődésre. A Witness munkálatait tavaly júniusban kezdte meg, és év végéig több, mint negyven dalt hozott össze – ezek közül válogatta ki a legjobban sikerülteket.

Saját bevallása szerint nem sietett a lemezzel, nagyon élvezte annak munkafázisait, főleg azért is, mert nemcsak új előadókkal és producerekkel nyílt alkalma együtt dolgozni, hanem mert új hangzásvilággal is kísérletezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek