Starity

Nincs több találgatás! Tényleg egymásba gabalyodott Hailey Baldwin és Cameron Dallas

2017. június 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már korábban is felmerült a pletyka, hogy barátságnál több van a két modell között.

hirdetés

Március végén írtunk arról, hogy a közös munka közelebb hozhatta egymáshoz Hailey Baldwint és Cameron Dallast, ám a pár azóta is nagyon vigyázott, nehogy ismét elcsípjék őket a fotósok. Mostanra azonban alaposan kiismerték egymást, és úgy döntöttek, megpróbálják együtt, bár egyelőre nem komoly a kapcsolatuk.

Közös barátok által ismerkedtek meg egymással, és rögtön megvolt köztük az összhang. Mindketten az IMG-nél [modellügynökség] vannak, és a baráti társaságuk is azonos. Már egy ideje barátok voltak, amikor a közelmúltban úgy döntöttek, új alapokra helyezik a kapcsolatukat. Egyikük sem akar semmi komolyat. Nem is komoly a kapcsolatuk, de nagyon odavannak egymásért

– nyilatkozta egy bennfentes az E! Online-nak. Ezzel megegyezik, hogy a fiatalokat szerda este Los Angelesben, az IMG által szervezett partin, a Delilah étteremnél kapták lencsevégre. Bár a rendezvényre külön érkeztek, később együtt távoztak onnan.

Nem a párkapcsolataimmal akarom felhívni magamra a figyelmet. Ebben az iparban igazán nem könnyű randevúzni. Érzéketlennek és erősnek kell lenned, és kizárólag a kiválasztottadra érdemes koncentrálnod

– nyilatkozta tavaly áprilisban a Marie Claire-nek Hailey, nem sokkal azután, hogy véget ért Justin Bieberhez fűződő kérészéletű viszonya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek