Starity

Kibővítette turnéját Harry Styles

2017. június 09. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hatalmas kereslet miatt 2018-ban is turnéra indul Harry Styles világszerte.

hirdetés

 

@harrystyles által megosztott bejegyzés,

Percek alatt elfogyott Harry Styles 2017-es turnéjára az összes jegy, így az énekes 2018-ban 56 további állomással bővítette a show-ját. Styles a színházak után a következő évben arénákban lép fel, így több rajongónak alkalma nyílik látni kedvenc énekeset. Az elővásárlásra több állomásnál lehetőség nyílik június 15-én, azonban 16-án már mindenkinek megnyitják a kapukat online.

Meg vagyok hatva, köszönöm szépen. Ha nem találkozunk ezen a turnén, visszatérek a következő évben, ha még mindig szeretnétek. Szeretettel, Harry

írta még korábban, így betartotta az ígéretét.

A koncertsorozat 2018 márciusában Svájcban startol, majd a világ leghíresebb arénájában, a Madison Square Gardenben is koncertet ad. A Harry Styles Live on Tour július 13-án ér véget Los Angelesben.

A 2017-es kisebb show-kra az előzenekar a MUNA lánybanda lesz, míg 2018-ban Kacey Musgraves, Warpaint és Leon Bridges kíséri el. További részletek az énekes honlapján elérhetőek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek