Starity

Alissa Violet kitálalt! Elmondja az igazat Jake Paul-lal való összeveszéséről

2017. június 10. 12:12   |   Szerző: Nomiii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két híres youtuber idén februárban veszett össze, ami után sokan találgattak, hogy mi is történhetett valójában a kamerák mögött. Most Alissa bevall mindent.

hirdetés
Alissa Violet kitálalt! Elmondja az igazat Jake Paul-lal való összeveszéséről
Fotó: Twitter

Akik követik őket a közösségi médiás platformjaikon, láthatták, hogy idén februárban Alissa kiköltözött a közös céges lakásukból. Azóta különféle történeteket lehetett hallani, hogy mi is a valóság. A két vlogger azóta szóváltásba is keveredett a twitteren, valamint ki is követték egymást mindenhonnan.

Amit tudni kell róluk, hogy mind a ketten Ohio-i származásúak, és együtt akarták megvalósítani az álmaikat, ezért Los Angelesbe költöztek a barátaikkal, ahol modellkedni kezdtek és közös céget, a Team10-t megalapították. Eleinte a Vine nevű alkalmazással lettek híresek, majd saját YouTube-csatornájuk is lett, mára pedig már több millió követőjük van a Facebookon, Instagramon és a Snapchaten is vicces videóiknak köszönhetően.

A rajongói tábor februárban két részre szakadt, volt akik továbbra is Jake Paul-t támogatták, míg voltak, akik inkább Alissa Violet mellett maradtak. Az alábbi videóban Violet többek között mesél arról, hogy Jake hogyan bánt vele, hogy az összes barátja Jake oldalára állt, és így ő barátok és lakás nélkül maradt LA-ben, valamint, hogy Jake legújabb Team10-es dalában több sorban is Violetre utal. 

Íme Alissa videója, amiben elárulja az igazságot:

Itt pedig Jake legújabb klipjét tekinthetitek meg, amiben a többi Team10-es sráccal Alissáról mond nem túl kedves dolgokat. A videó már több, mint 27 millió megtekintésnél jár.

Most már csak az a kérdés, hogy a fiatalabbik Paul mit lép, annyiban hagyja a dolgot, vagy ő is csinál egy videót, ahol az ő sztoriját tudhatjuk meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

YouTube vine vlogger
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek