Starity

Dokumentumfilmmel jelentkezik a Slipknot

2017. június 10. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben debütált a csapat legutóbbi nagylemeze, hamarosan pedig egy dokumentumfilmet is megjelenítenek.

hirdetés
Dokumentumfilmmel jelentkezik a Slipknot

Három éve került az üzletek polcaira az együttes legutóbbi stúdiólemeze, ami a 5: The Gray Chapter elnevezést kapta. A srácok jelenleg is e korongot népszerűsítik világszerte, ám a formáció ütőse tavaly a Teamrocknak azt nyilatkozta, hogy már a hatodik lemez megjelenésére sem kell sokat várni.

A lemez megjelenése egyelőre bizonytalan, viszont a csapat egy  sokkal jobb hírrel szolgált a rajongóknak, miszerint megjelenítenek egy megközelítőleg 90 perces dokumentumfilmet, ami a Day Of The Gusano elnevezést kapta, és ami még ennél is jobb hír, hogy mindezt csupán egyetlen nap erejéig a moziban is meg lehet tekinteni, mely felvétel szeptember 6-án kerül a vásznakra. A film egyébként egy 2015-ös mexikói fellépésen került megörökítésre, ami azért fontos a Corey Taylor vezette formáció számára, mivel ez volt az első fellépésük Mexikóban, és amivel egyébként a legnagyobb álmuk vált valóra.

A Slipknotnak még mindig vannak álmai, és az egyik közülük az volt, hogy Mexikóban játszhassunk. Az álmok továbbra is fontosak számunkra, és a tény, hogy az egyik valóra vált még mindig hihetetlen. Köszönöm. Nagyon jól éreztük magunkat a mexikói Knotfesten, mivel nemcsak a barátaimmal és a zenekarral kellett közreműködni, hanem a rajongókkal és természetesen a tömeggel is egyaránt. Egy szóval: a világgal.

– árulták el a csapat tagjai.

A formáció egyébként egy különlegességgel is készült a rajongóknak, ami abból áll, hogy június 13-ig kérdéseket lehet a tagoknak feltenni Facebookon és Twitteren is egyaránt, melyhez csak annyit kell tenni, hogy az #AskSlipknot hashtag használatával bármilyen kérdést feltehetsz a srácoknak a dokufilm forgatásáról, és a vetítéséről is egyaránt, Corey és csapata pedig készségesen fog válaszolni rájuk. Le ne maradjatok róla!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek