Starity

Jessica Chastain férjhez ment

2017. június 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő tegnap, Olaszországban mondta ki a boldogító igent szerelmének, akivel öt éve alkot egy párt.

hirdetés

Jessica Chestain immár hivatalosan is elkelt! A 40 éves színésznő tegnap, a carbonerai Villa Tiepolo Passiban esküdött örök hűséget olasz származású kedvesének, Gian Luca Passi de Preposulónak a hozzájuk legközelebb állók gyűrűjében. Az E! Online értesülései szerint a menyegzőt azért tartották Olaszországban, mert Giannak hatalmas a családja és amúgy is mindig úgy tervezték, hogy a férfi szülőföldjén kötik össze életüket. A vendégsereg jó része Gian rokonaiból állt, Jessica ezzel szemben főképp barátokat invitált meg a neves eseményre – többek között olyan ismert kollégái is meghívást kaptak, mint Anne Hathaway és Emily Blunt.

Az esküvő gyönyörű volt! Jessica ruhája maga volt a tökéletesség, és látni lehetett rajta, mennyire izgul, amikor az oltár elé lépkedett

– nyilatkozta egy vendég.

A szerelmesek 2012 óta randevúztak, magánéletükről azonban alig hallani, ugyanis szeretnék szerelmüket megtartani magukénak. Jessica 2015-ben még úgy nyilatkozott, hogy nem tudja, tartogat-e házasságot számára a sors, de mint látjuk, a kapcsolat mégis eljutott ehhez a mérföldkőig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek