Starity

Saját zenéje szabadította fel Camila Cabellót

2017. június 11. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves énekesnő őszintén megnyílt még idén megjelenő szólólemezével kapcsolatban az Elvis Duran and The Morning Show-ban.

hirdetés

Camila Cabello számára izgalmasan kezdődött az év, hiszen végre szólóban is megmutathatta magát, és bebizonyította, hogy egyedül is van olyan érdekes, mint a Fifth Harmony tagjaként volt. Az elmúlt hónapokban bemutatott néhány dalt készülő nagylemezéről, ám a legtöbbet köztudottan az I Have Questions című nóta jelenti számára, amiről ismét szót ejtett.

Az a dal megváltoztatta az életemet! Úgy éreztem, ez az első alkalom, hogy ilyesmin megyek keresztül, és alapvetően erről szól az egész album is. Lényegében életem mélypontján vagyok túl, legalábbis én így érzem. Olyamiken mentem keresztül, amik mérgezően hatottak rám. Úgy éreztem, hogy az I Have Questions megírása volt az első alkalom, amikor igazán megnyíltam azzal kapcsolatban, hogyan is éreztem. Utána hat hónapra leálltam a dalírással, mert úgy éreztem, ha írok, kapcsolatba kell kerülnöm az érzelmeimmel. Azt jelentette, hogy őszintének kell lennem önmagammal, és fejest kell ugranom a sötétségbe. Ezt nem akartam. Nem álltam készen, hogy beszéljek mindarról, amin keresztülmentem

– magyarázta az énekesnő, majd így folytatta:

Jó érzés volt megnyílni. Beláttam, hogy az egyetlen módja a fájdalom és szomorúság legyőzésének az, ha beszélek róla. (...) Éreztem, hogy egyre jobban és jobban vagyok minden alkalommal, amikor beszélek a gondjaimról. Úgy éreztem, felszabadítottam önmagamat, pontosabban a zeném szabadított fel.

Most csodásan érzem magam. Az a véleményem, hogy keresztül kellett mennem mindezen. Az embernek olykor túl kell esnie ezeken ahhoz, hogy képes legyen... túllépni rajtuk. Amikor legközelebb mélyponton érzed magad, mondogasd azt, hogy Oké, máskor is volt már, hogy úgy éreztem, ezt nem élem túl, mégis megtettem, így tudom, most is menni fog!. Ez megadja a kellő önbizalmat, még ha azt érzed is, hogy vége a világnak. Mert nem, nincs vége

– tette hozzá Camila.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek