Starity

Világra jöttek Cristiano Ronaldo ikrei

2017. június 12. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immár háromgyermekes apává vált a 32 éves sztársportoló, ugyanis családja két új taggal bővült egy ikerpár képében.

hirdetés

Március közepén írtunk róla, hogy hét évvel nagyfia, Cristiano Jr. születése után a futballista úgy döntött, ideje testvérrel megajándékozni a csemetét, így ismét béranyához fordult annak érdekében, hogy kihordassa gyermekét, ám legnagyobb örömére nem egy, hanem két baba érkezett. A Mirror értesülései szerint a kicsik csütörtökön jöttek világra és jól vannak.

A sportolónak nagyon fontos az életében a család – szerettei mindenben támogatják, és megadják neki a megfelelő segítséget, ami egy (esetükben kettő) kisbaba ellátása igényel. Cristianót egyébként nem zavarja, hogy egyedülálló apa, fiával például nagyon szoros a köteléke.

Számomra nem jelent problémát egyedülálló apának lenni. Sok olyan gyerek van a világon, akinek nincs anyukája vagy apukája vagy aki halál következtében veszítette el valamelyik szülőjét. Cristianónak van apukája, méghozzá nem is akármilyen. A fiamnak van egy nagymamája és a családom többi tagja is sokat segít. (...) Amikor Cristiano felnő, mindig őszinte leszek vele mindennel kapcsolatban, mert megérdemli, elvégre a fiam, de nem fogom nyilvánosságra hozni az édesanyja kilétét csak azért, mert az emberek tudni akarják

– nyilatkozta egy korábbi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek