Starity

Idén 20 éves a FEZEN Fesztivál! Íme a fellépők listája!

2017. június 12. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus elején ismét megrendezésre kerül az immár két évtizede nagy népszerűségnek örvendő FEZEN Fesztivál.

hirdetés

Ahogy évről évre mindig, 2017-ben is nagy neveket hoz el közönségének a szervezőség mind hazai, mind külföldi előadók tekintetében, programokban tehát biztosan nem lesz hiány. A rendezvény augusztus 2-a és 5-e között kerül megrendezésre Székesfehérváron.

A négynapos fesztiválon több, mint száz előadó lép majd színpadra, így többek között láthatjuk játszani Alice Coopert, a Moby Dicket, a Scootert, Shaggyt, a The Offspringet, az Alvin és a mókusokat, az Anna & the Barbiest, a Brainst, a Depressziót, ESSEMM-et, a Fish-t, a Ganxsta Zolee & A Kartelt, a Halott Pénzt, a HétköznaPI CSAlódásokat, a Honeybeastet, az Irie Maffiát, Julia Carpentert, a Junkiest, a Kiscsillagot, a Leander Killst, Majkát & Curtist, az Ocho Machót, Odettet, az Ossiant, a Paddy & The Ratset, a Roadot, a The Bieberst és természetesen a Tankcsapdát is.

Jegyek elővételben kaphatók. Ezen a linken elérhetitek a jegyirodák istáját és elérhetőségét. További infókért keresd fel a www.fezen.hu weboldalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek