Starity

Jöhet a következő Kardashian-baba! Khloe kész teherbe esni

2017. június 12. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tévésztár párja nagyon szeretne gyerekeket, így belekezdtek a „babaprojektbe”.

hirdetés

Múlt héten írtunk arról, hogy Khloe Kardashian kivizsgáltatta magát annak érdekében, hogy megtudja, alkalmas-e béranyának, ugyanis nővérének, Kimnek felajánlotta, hogy szívesen kihordja a harmadik gyermekét. (Kimnek egészségügyi okokból nem ajánlatos teherbe esnie.) Kiderült, hogy alkalmas a feladatra, ugyanakkor orvosa, Dr. Andy Huang egyúttal meg is ijesztette, mivel aggodalmát fejtette ki mirigyei láttán – kevesebb van belőlük, mint egy átlagos 32 évesnek.

Khloe mindenesetre nem mond le az anyává válás lehetőségéről, kedvese, Tristan Thompson ugyanis legalább öt-hat gyermeket szeretne tőle. A mihamarabbi siker érdekében Khloe nőgyógyásza tanácsára leállt a fogamzásgátló tabletták szedésével.

Nagyon megkönnyebbültem, amikor megtudtam, hogy lehet gyerekem. Tristan és én már beszéltünk a családalapításról, ő öt vagy hat gyereket szeretne tőlem, ami nagyon hízelgő. Egyszerre eggyel kezdünk, aztán majd bővülhet a család, de most, hogy már nem szedem az antibébi bogyókat, nagyon meg vagyok ijedve. Ez egy hatalmas lépés

– mondta a Keeping Up With The Kardashiansban Khloe.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek