Starity

Niall Horannek nincs ideje a szerelemre

2017. június 12. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Írország legnépszerűbb agglegénye jó ideje szingli, de már nagyon szeretné, ha valaki végre elrabolná a szívét.

hirdetés

Niall Horan óriási népszerűségnek örvend a tengeren innen és túl, mégsem találja a szerelmet, pedig saját bevallása szerint már vágyik arra, hogy egy szerető társ legyen az oldalán. Munkájából adódóan azonban nem igazán van ideje ismerkedni, amiről a Notion magazinnak adott interjújában mesélt.

Két stúdiózás között nagyon elfoglalt vagyok. Az album rögzítésének munkálatai hosszú napokat vesznek igénybe, főleg, hogy minden tételt teljes zenekarral veszünk fel. Ez 11-12 óra munkát jelent napi szinten, így a napjaim úgy néznek ki, hogy munka, stúdió, irány haza, ott alvás, evés. Tudod, hogy megy ez. Nincs időm tinderezni

– utal a legnépszerűbb társkereső appra az énekes, akit az évek során olyan sztárhölgyekkel hozták kapcsolatba, mint Selena Gomez, Ellie Goulding és Palvin Barbi. És mi a helyzet a karrierrel és jövőbeli terveivel? Így nyilatkozott róluk:

Az a célom, hogy képes legyek ezt éveken át csinálni, és jó anyagokat összehozni. Király lenne! Mindig is hatalmas rajongója voltam Bob Dylannak és az ő élethosszig tartó munkásságának. Ő és Eric Clapton az igazi követendő példák mindazok számára, akik zenével foglalkoznak.

Az interjú során szót ejtett továbbá One Direction-beli társairól és a hozzájuk fűződő viszonyáról is:

Élvezzük, hogy szólóban nyomulhatunk. Mindenki azt hiszi, rivalizálunk egymással, pedig nem. Furcsa is lenne, ha mind hasonló zenéket adnánk ki, de mint tudjuk, nem így van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek