Starity

Miley Cyrus: „Selena sosem fog felnőni”

2010. október 19. 19:07   |   Szerző: Cs.B.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus és Selena Gomez között már régóta megy a nagy versengés, bár ezt ők tagadják. Úgy látszik, a Can't Be Tamed énekese most visszavágott a 18 éves színésznőnek: szerinte Selena sosem fog felnőni.

hirdetés
Miley Cyrus: „Selena sosem fog felnőni”

Selena Gomez és Miley Cyrus (állítólag) elég jó barátnők, csakhogy ezt ők gyakran nem igazán mutatják ki. Nem is régen Selena azt állította, hogy Miley még nem nőtt fel, és a Can't Be Tamed énekese elég komolyan fogadta a dolgot. Most úgy látszik, a 17 éves tinisztár visszavágott a Wizards of Waverly Place Alexének, de Miley azt is mondta, hogy ezzel őt nem akarja megbántani, és kedveli őt.

„Selena nagyon jó barátnőm, akárki akármit is gyanít, nagyon jóban vagyok vele. Viszont, ahogy más tiniknél, nálunk sem mindig fényes a hangulat, mi is néha össze szoktunk veszni, kisebb apróságokon. Amikor Sel azt nyilatkozta, hogy szerinte én még nem nőttem fel, akkor ő arra gondolt, hogy nem vagyok felnőttes, csak a stílusom változott meg. Ő viszont szerintem sohasem fog felnőni, hiszen már 18 éves, és még mindig nem mutatta ezt ki. Ő az a fajta jókislány-típus, szóval nála az eddigieknél nem lehet többet várni, egy jó kis botrányra számítani. De ezzel nem azt akartam mondani, hogy nem kedvelem, mielőtt még a sajtó ránk szállna!” –mondta a 17 éves tinisztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek