Starity

A World Of Tanksszel egyesült a Sabaton

2017. június 13. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Te is Sabaton rajongó vagy? Esetleg kedveled a World Of Tanks nevezetű játékok? Vagy esetleg mindkettő? Akkor jó hírünk van, hiszen a zenekar dalát ezentúl a játékkal töltött perceidben is élvezheted.

hirdetés
A World Of Tanksszel egyesült a Sabaton
Fotó: Tim Trockoe

Néhány órája egy pár perces videó keretein belül árulták el a svéd csatametálosok, hogy egyesültek a World Of Tanks nevezetű játékkal. Mint ismeretes, a Joakim Brodén vezette formáció immáron két évtizede énekli meg a múltbéli eseményeket, így egy kicsit sem meglepő a csapat és a játék készítői közötti együttműködés.

Mint kiderült, a játék rajongó számára hatalmas inspirációt nyújtanak a Sabaton dalai, de arra is fény derült, hogy a svédek is nagy rajongói a tankos játéknak, így amikor a koncertek között lehetőségük van, e szimulásiós játékkal foglalják el magukat.

Fantasztikus látni, hogy a Sabaton tagjai szerves részét képezik a World Of Tanksnek. Tudjuk, hogy a játékosaink érdekei nemcsak a játékban van jelen – a tehetségük messze túlmegy, ezzel az együttműködéssel a World Of Tanks közössége a  zenei tehetséget szeretné megünnepelni, mivel ez rendkívül fontos része a játéknak

– mondta Maxim Chuvalov, a World Of Tanks marketing menedzsere.

A történelem remek forrást jelent számunkra. Szeretünk olyan történeteket mesélni, amelyek sok ember életét befolyásolták. Mindannyian játszottunk már a  World Of Tanks játékkal, most pedig örülök, hogy a részesei lehetünk mindennek

– mondta Joakim Brodén.

A World Of Tanks egyébként egy online akciójáték, mely a 20. század közepén játszódik és bizonyos szinten a II. világháborút kívánja szimulálni, ugyanis a történelemben ezen háború alatt került sor a világ egyik legnagyobb páncélos ütközetére (kurszki csata – 1943.), melyben több száz tank mérte fel erejét egymás ellen. Maga a játék megközelítőleg 500 páncélozott járművet tartalmaz az Egyesült Államokból, Németországból, a Szovjetunióból, Franciaországból, Nagy-Britanniából, Japánból, Kínából, Svédországból és Csehszlovákiaból is egyaránt, gondosan részletezve a történelmi hátteret.

Mindezeken felül, felhívták a figyelmet arra is, hogy a közeljövőben a Wargaming- és a Sabaton-rajongók további érdekességekre is számíthatnak, ám azt egyelőre nem árulták el, hogy mivel kapcsolatban. A svéd ötösfogat egyébként egy új videóklippel is készül, azt viszont még nem fedték fel, hogy melyik dal kap majd egy hiteles képi világot, ami tökéletesn illusztrálja majd a nóta történelmi hátterét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek