Starity

Egy évvel válása után új pasija van Frances Bean Cobainnek

2017. június 13. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves sztárcsemetére a közelmúltban ismét rátalált a boldogság egy Matthew Cook nevű fiatalember személyében.

hirdetés

Közel két évnyi házasság után tavaly februárban adta be a válókeresetet férje, Isaiah Silva ellen Frances Bean Cobain, válásukat pedig a következő hónapban mondták ki, noha a jogi huza-vona sokáig elhúzódott, mivel a felek nem tudtak megegyezni egy bizonyos gitár miatt, amit a lány apja, a néha Kurt Cobain után örökölt.

A keserű házasévek azonban a múltéi, Frances most újra boldog újdonsült kedvese oldalán, akivel hétfőn, Los Angelesben csípték el a fotósok, amint csókot váltanak a nyílt utcán.

Frances édesanyja, az egykori botrányhősnő, Courtney Love egyébként nem igazán szívlelte lánya exét, pláne azok után, hogy a pár titokban, a meghívása nélkül állt oltár elé 2014 nyarán. Anya és lánya kapcsolata évekig viharos volt, az elmúlt években azonban sikerült tisztázniuk minden korábbi konfliktust és sok időt töltenek együtt.

Frances nagyon hasonlít az apjára. Ez mondjuk mindig így volt. Ugyanolyan rejtélyes, mint Kurt volt és ugyanolyan száraz a humora is. Úgy értem, Kurtnek nagyon jó humorérzéke volt, de száraz volt

– nyilatkozta Love a Good Morning Americában vendégeskedve.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek