Starity

Gyerekpornó birtoklása miatt letartóztatták Austin Jonest

2017. június 14. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves YouTuber hosszú évekre börtönbe kerülhet, amennyiben bűnösnek találják.

hirdetés

Az E! Online számolt be róla, hogy hétfő este rajtaütöttek a rendőrök Austin Joneson, és letartóztatták őt gyermekpornográf tartalmak birtoklása miatt. A YouTube-on több, mint 500 ezer feliratkozóval rendelkező videóst két rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják, így amennyiben az ügyét a mai napon tárgyaló bíróság bűnösnek találja, akár 15 év börtönbüntetésre is ítélhetik.

Úgy tudjuk továbbá, hogy Jones meglepően nyitott a rajongóival való kapcsolattárs folyamán is – állítólag két fiatalkorú lánnyal is levelezett a Facebookon, akiktől azt kérte, bizonyítsák, hogy ők a legnagyobb rajongói azáltal, hogy szexuális tartalmú videókat küldenek neki.

Minimum 15 évet ülhet, amennyiben bűnösnek találják

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy lányokat próbál felcsípni: 2015-ben lebukott, hogy hazudott a koráról és tinédzser lányokat ösztönzött arra, hogy küldjenek neki magukról olyan felvételeket, melyeket twerkelnek. Később nyílt levélben kért bocsánatot – elmondása szerint nem is tudatosult benne, hogy illetlen volt. A történtek után nevét eltávolították a Vans Warped Tour lineupjából, vagyis mégsem léphetett fel az amúgy jó kiugrónak ígérkezett fellépéssorozaton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek