Starity

Egymáshoz illő tetoválást varratott Kylie Jenner és Travis Scott

2017. június 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két fiatal kapcsolata egyre komolyabb – Kylie exe, Tyga immár hivatalosan is a múlté.

hirdetés

Kylie Jenner és Travis Scott néhány óra eltéréssel a Snapchaten mutatták meg rajongóiknak, hogy egy-egy új tetoválással gazdagodtak – egy pillangóval, ami a bokájukra került. A Seventeen úgy sejti, a tetoválás egyfajta utalás is egyben a rapper májusban megjelent, Butterfly Effect címet viselő kislemezére, mely egyes vélekedések szerint Kylie-ról szól. Ezt igazolja, hogy Travis a közösségi oldalakon többször is a pillangójaként (butterfly) utalt újdonsült kedvesére, valamint május közepén közzétett Kylie-ról egy felvételt, ami mellé a fent említett szerzemény címét írta.

Fotók: Snapchat / Kylie Jenner ; Snapchat / Travis Scott

Kapcsolatuk egyébként áprilisban vette kezdetét – először a Coachella fesztiválon, majd egy sportmérkőzésen látták őket együtt. Már a családjuknak is bemutatták egymást, Kylie nővére, Kendall pedig egyenesen rajong Travisért, főleg azt látva, milyen jól bánik a rapper a húgával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek