Starity

Bella Thorne-nak túl sok volt Scott Disick bulizós-piálós életvitele

2017. június 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves színésznő nem érezte magát komfortosan a tőle 15 évvel idősebb valóságshow-sztár mellett.

hirdetés

Május végén járt be a világsajtót a hír, hogy Bella Thorne és Scott Disick összemelegedett egymással. Eleinte csak találgathattunk, mi van köztük, Cannes-ban azonban már nem csináltak titkot abból, hogy közelebb kerültek egymáshoz. A forró fellángolást azonban hidegzuhany követte: Scott más hölgyeknek is csapta a szelet Bella mellett, így a lány hazautazott.

Fotók: BACKGRID

Scott nagyon kedves, édes és elbűvölő, de az intenzív italozási szokásai elriasztottak. Én nem iszom, ő viszont sokat. Másfél napja voltunk Cannes-ban, amikor úgy döntöttem, foglalok egy helyet magamnak és hazautazok. Szeretek bulizni, szeretem jól érezni magam, táncolni, de ennyire nem vagyok bulizós, ez nem az én világom. Mondogattam is Scottnak, hogy Hűha, én nem így élem az életemet, haver!

– nyilatkozta a Complexnek Bella, majd szót ejtett azokról a lesifotósok által készült felvételekről is, melyeken úgy tűnik, Scott a melleivel játszik.

Őszintén szólva a mellbimbóm kikandikált a bikinifelsőmből, ő pedig megpróbálta megigazítani, ami úgy tűnhetett, hogy fogdos engem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek