Starity

Kim Kardashian harcba száll a húgával! Saját kozmetikai termékcsaládot tervez piacra dobni

2017. június 14. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elmúlt már az az idő, amikor még Kim volt a Kardashian-Jenner család feje – a tévésztár egyre inkább érzi, hogy napról napra többen rajonganak 19 éves húgáért, így ő a háttérbe szorul.

hirdetés

Kim Kardashian nem szereti a másodhegedűs szerepét, testvére, Kylie Jenner sikerét látva pedig úgy döntött, ő maga is elindítja saját kozmetikai termékcsaládját, amiről az Instagramon számolt be. Kiderült, hogy a kollekció június 21-én startol, a termékeket pedig a www.kkwbeauty.com weboldalon rendelhetjük majd meg, ám az egyelőre kérdéses, pontosan milyen árukkal és árakkal számolhatunk.

Kim egyébként köztudottan szépségmániás – lényegében ő hozta divatba a nude árnyalatokat. Ami rá leginkább jellemző, az a természetes színvilág, a hatalmas szempillák, a telt ajkak és köztudottan jól bánik a bronzosítóval is, így nem nehéz elképzelni, milyen termékekben gondolkodik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek