Starity

A Partykarantén címmel itt van Majka legújabb slágere

2017. június 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majkának van érzéke, hogy slágereket gyártson. Nincs ez másként most a Partykaranténnel sem. Ő a nép gyereke, nagyon sokan szeretik az ózdi rapper zenéjét. Ezzel a számmal most tényleg nagyot alkotott!

hirdetés

Majka a Partykarantén című legújabb slágeréhez azt a 10 ezer szót használta fel, amelyet beküldtek neki az egyik leghíresebb osztrák élelmiszer áruházlánc vásárlói. Tehát elmondhatjuk, hogy igazán közösségi dal született.

Ahogy látható a klipben, a Spar a Verde ásványvizet promótálja ezzel a munkával. Azonban ezt a dalszövegben nem látjuk viszont, és a kisfilmben is csak utalások vannak rá.

A dal olyan értékeket, hangulatokat jelenít meg, mint amelyeket a Verde is hordoz, ilyenek az összetartozás, a frissesség és a megbízhatóság

– mondta el Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.

A videoklipet megnézhetjük elég látványos módon is. A Spar áruház által Budapesten, a Széll Kálmán tér és a Krisztina körút sarkán egy interaktív buszmegállóban, ahol várakozás alatt láthatjuk a nagy művet. Ehhez csak meg kell érinteni a nyomógombos panelt.

De akik inkább az otthoni csodálat mellett döntenek, azok sem fognak csalódni. Pár nap alatt már majdnem 200 ezren látták a Galler András "Indián" által rendezett alkotást. A zenééért Dankó 'Triek' Zsolt, Bécsy Bence és Sziklai Mátyás felelt, míg a szöveget Majoros Péter "Majka" és Sziklai Mátyás szerezte. A csodálatos énekesnői hangot Kollányi Zsuzsi szolgáltatta.

Ennyi kibeszélés után, lássuk a klipet!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek