Starity

John Mayer a fellegek között jár, amiért legyőzte Orlando Bloomot lepedőakrobatikában

2017. június 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenész és a színész közös exe értékelte ágyban nyújtott teljesítményüket.

hirdetés

Katy Perry négynapos livestreamje keretein belül, James Cordennek volt kénytelen kiteregetni a szennyest, és egy Kérdezz-Felelek játék keretein belül rangsorolta legutóbbi kedveseit, Diplót, Orlando Bloomot és John Mayert olyan szempontból, kivel mennyire volt jó a szex.

Mind fantasztikus szeretők, és amint kijutok innen, mindegyikükkel ágyba bújnék!

– szögezte le Perry, mielőtt választott volna exei közül, majd a képzeletbeli dobogó harmadik helyére Diplót állította, a második Orlando lett, győztesként pedig Johnt hozta ki.

Balról jobbra: Diplo, Orlando Bloom és John Mayer

John valósággal szárnyal, egy jelnek veszi ezt a rangsort arra vonatkozóan, hogy még van esélye visszahódítani Katyt, aki egy évvel ezelőtt nem fényezte volna ilyen módon az egóját. John lassan, de biztosan halad, szeretné visszalopni magát Katy szívébe, ez pedig azt bizonyítja, hogy jó úton jár. Halálra röhögte magát, hogy lenyomta Orlandót, mindig is rivalizált vele, így most nem is lehetne boldogabb

– nyilatkozta egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

Mindegyik exét bevállalná újra I Fotó: Mert Alas & Marcus Piggott

Johnnal szemben Diplo közel sem volt ennyire elégedett Katy listájával – úgy vágott vissza az énekesnőnek, hogy közölte: nem is emlékszik arra, hogy ők ketten ágyba bújtak volna. Orli ezzel szemben nem kommentálta a felsorolást, holott Katy és ő még csak a közelmúltban szakítottak egymással, mintegy 10 hónapnyi együttjárás után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek