Starity

Katy Perry lett a Twitter királynője – rekordot döntött az énekesnő!

2017. június 17. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ő az első személy, aki 100 millió követőt tudhat a háta mögött a mikroblogon.

hirdetés

2009-ben Britney és Ashton Kutcher voltak a legkövetettebb személyek, továbbá ők ketten érték el először az egymilliós „álomhatárt”. 2011-ben a két legnépszerűbb felhasználó Lady Gaga és Justin Bieber volt. Perry 2012-ben érte be őket, és azóta ül a Twitter képzeletbeli trónján, amivel most újabb rekordot döntött (miután az elsőt is ő állította fel: elsőként lett 50 millió felhasználó az oldalán). Most azonban szintén a Roar énekesnője az első személy, aki átlépte a 100 milliót, ezt pedig a Twitter is megünnepelte egy saját emojival:

A mai napon szemtanúi vagyunk egy történelmi pillanatnak. Gratulálunk Katy Perrynek, aki elsőként érte el a 100 millió követőt! #SzeretünkKaty

– írták.

Perrynek lesz oka az ünneplésre, hiszen emellett új nagylemeze, a Witness, az előzetes hírek szerint, elsőként fog debütálni a Billboard Hot 200 listáján.

Katyt a Twitteren egyébként jelenleg Justin Bieber követi 96 millióval, a harmadik helyen pedig Barack Obama áll 90 millióval.

Gratulálunk, Katy!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek