Starity

Klippremier: Anna and the Barbies – Segges a Balatonba

2017. június 18. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre melegebb az idő a nyári időszakban és egymás után jelentkeznek a magyar előadók videoklip formájában a Balatonról! Nincs ez másként most az Anna and the Barbiesszal sem, amely zenekar a tőle megszokott bohókás stílusában lehengerlő dalt készített!

hirdetés

No, de mennyi egy Segges a Balatonba? Teszi fel a kérdést Pásztor Anna együttese, az Anna and the Barbies. A Unique klippremier után ez az együttes is a klip helyszínéül a Magyar Tengert választotta. Persze nem is csoda, mert nyáron ez a tó a magyarok legkedvesebb helye.

A 2004 őszén alapított zenekar az újdonsült videoklipjében, amely 2017. június 16-án került fel a legnépszerűbb videomegosztó oldalra egy társadalomkritikát fogalmaz meg a mai Instagram-felhasználókról. Ehhez többször visszajátsszák a klip részleteit, ami így kihangsúlyozza a megszólított célközönségnek a bírálatot.

A szám nagyon nyárias hangvételű, szinte minden van benne, ami egy balatoni nyaralás során megtörténhet velünk. Egyszerű dalszövegű a nóta, mégis fülbemászó lett az emberek számára. Pár nap alatt már több, mint 20 ezren tekintették meg a klipet, amely dal, majd az együttes UTÓPIA lemezén is elérhető lesz

A zenét és a szövegét is Pásztor Anna és Pásztor Sámuel szerezte. A videoklip rendezője Rónai Domonkos (Lanky) volt.

Az Anna and the Barbies legközelebb július 8-án ad koncertet a budapesti Barba Negra Trackben este 19 órától. Ezenkívül láthatóak lesznek nagyobb fesztiválokon is mint például a Campus Fesztiválon vagy a VOLT Fesztiválon.

Addig is, nézzük meg az alábbiakban a videót!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek