Starity

Miss World Hungary: Koroknyai Virág nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt

2017. június 18. 22:10   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017 legszebb lányának választották a Magyarország Szépe versenyen, így ő képviseli majd az országunkat a Miss World 2017 nemzetközi döntőjén Kínában decemberben.

hirdetés
Miss World Hungary: Koroknyai Virág nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt
Fotó: Média Klikk

A Miss World Hungary verseny idei győztese Koroknyai Virág lett. A fiatal szépségkirálynő Gelencsér Tímeától, a tavalyi év győztesétől örökölte meg a koronát. 

Idén is több száz jelentkező közül választották ki a 16 lányt, akik a mai döntőben mérkőztek meg egymással a koronáért. A lányok az est folyamán több alkalommal is felvonultak a színpadon, többek között láthattuk őket bikiniben, magyar népviseleti mintás estélyi ruhában, és Merő Péter által tervezett estélyi ruhákban is. 

Az estét különböző sztárvendégek fellépései színesítették. Pápai Joci például dalpremierrel készült az estére, míg a Nyári lányok édesapjukkal léptek a színpadra. Janicsák Veca és Kocsis Tibor a Szépség és a szörnyeteg című film egyik betétdalát adták elő. 

Koroknyai Virágnak, a Miss World Hungary 2017-es győztesének első udvarhölgye a 20 éves Viczián Viktória, a második udvarhölgye pedig a 25 éves Pető Laura lett. A közönség Viczián Viktóriát találta a legszebb magyar lánynak, illetve a közönség 2017 legszebb mosolya címet is ő nyerte el. 

Tekintsd meg Te is a Blikk galériáját!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek