Starity

Az, akinek látjuk? A PLL készítői leleplezték, ki A.D.?

2017. június 19. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Freeform nemrég az E! Online rendelkezésére bocsátotta a Pretty Little Liars holnapi epizódjának promóképeit. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés

Lassan, de biztosan A.D. játékának a végéhez közeledünk – lényegében az van hátra, hogy megtudjuk, ezúttal ki kínozza a hazugokat. A Freeform nemrég elhozott néhány képet a holnapi, Farewell My Lovely című epizódból, ami arra enged következtetni, hogy Spencer (Troian Bellisario), Emily (Shay Mitchell), Alison (Sasha Pieterse), Hanna (Ashley Benson), Aria (Lucy Hale), Ezra (Ian Harding) és Caleb (Tyler Blackburn) rajtaütnek az esetleges zsarolón, akinek arcát bár nem mutatják, mégis erősen emlékeztet minket Monára (Janel Parrish).

Igaz ugyan, hogy Mona állítólag a lányok csapatában dolgozik, ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a legutóbbi epizódban megfújta az A.D. által készített társasjátékot, arról nem is beszélve, hogy eleve ő volt „A”, így nem is lenne különös, ha ismét ő szórakozna a lányokkal, hiszen keretet kapna általa a történet. Az is igaz azonban, hogy a hazugok már több ízben is azt hitték korábban, hogy rájöttek a nagy talányra, hogy ki zsarolja őket, de nem sokszor jártak sikerrel, így az is meglehet, hogy Mona ártatlan csupán vagy netán neki is van egy eltitkolt ikertestvére? Hamarosan megtudjuk!

Fotó: Freeform
Fotó: Freeform
Fotó: Freeform
Fotó: Freeform
Fotó: Freeform
Fotó: Freeform

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek