Starity

Ariana Grande elbúcsúzott Európától

2017. június 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 17-én adta utolsó európai koncertjét az énekesnő – megható üzenetben búcsúzott kontinensüktől.

hirdetés

Ugyan Európának búcsút intett Ariana Grande, ám a Dangerous Woman turné dübörög tovább ezerrel – legközelebb június 29-én, Rio de Janeiróban áll majd színpadra. Az elmúlt hónap egyébként igen embert próbáló időszak volt az énekesnő életében, hiszen még mindig nem tette túl magát az egy hónapja történt terrortámadáson, melyben huszonketten meghaltak, és több, mint százan megsérültek.

A történtek óta Ari tartott egy jótékonysági konceretet, melynek keretein belül kilencmillió dollárt (~ 2 milliárd 402 millió forint) sikerült gyűjtenie az áldozatok családjának és a sérülteknek. A tragédiát pedig emlékezetén túl testén is magán viseli, hiszen a város és annak bátor latói iránti tisztelete jeléül magára varratta Manchester szimbólumát; a város pedig tiszteletbeli polgárának nyilvánította őt.

Ariana Manchester után fellépett még Párizsban, Lyonban, Lisszabonban, Barcelonában, Rómában és Torinóban – Európától pedig június 17-én búcsúzott el, hiszen ideje továbbállnia, máshol is várják őt.

A Dangerous Woman turném európai részének zárásaként szeretnék köszönetet mondani a felém áradó túlcsorduló szeretetért és támogatásért, amit irántam, a csapatom és egymás felé tanúsítottatok ezekben a kihívásokkal teli időkben. Veletek tölteni ezt a hónapot, gyógyító hatású és különleges volt. Köszönöm, hogy itt voltatok! Szívem legmélyéről köszönöm a nagylelkűségeteket, mellyel a One Love Manchestert támogattátok, és ahogy csak tudtatok, segítettetek a rászoruló családoknak. Hálás vagyok, hogy elhoztátok a legfényesebb, legszenvedélyesebb és ragályosnak bizonyult energiáitokat ezekre a show-kra, és letöröltétek vele a könnyeimet! Nagyon hálás vagyok nektek! Remélem, ti is érzitek, mennyire szeretlek titeket, legyetek bárhol is, mert ugyanazt adom vissza nektek, akit tőletek kapok. Hamarosan újra találkozunk!

– írta a közösségi oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek