Starity

Bejött a csel: Taylor Swift 1989-jára többen voltak kíváncsiak, mint Katy Perry Witnessére

2017. június 19. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor ismét felülkerekedett Katyn – korábbi dalai többeket érdekeltek, mint Katy újdonságai.

hirdetés

Katy Perry alig több, mint egy hete jelentette meg Witness címet viselő legújabb stúdiólemezét, ráadásul ugyanazt a napot választotta Taylor Swift arra, hogy három év után visszatérjen a streaming szolgáltatókhoz. Már akkor sejteni lehetett, hogy a döntés nem volt véletlen – Tay állítólag ekképp próbálta szabotálni sikerét, és mint kiderült, be is jött a csel! 2014-ben megjelent 1989 címet viselő korongjára többen voltak kíváncsiak, mint Katy új nagylemezére, a Witnessre, melyet egy négynapos livestream keretein belül népszerűsített.

Az ONTD úgy tudja, hogy a 1989-ra kilenc nap alatt több, mint 100 millióan kattintottak, Katy ezzel szemben igencsak alulmaradt – a Witnesst máris nagy bukásnak tartják a kritikusok, annál is inkább, hogy csak a 17. helyig jutott streamelések tekintetében az Egyesült Államokban, ez pedig nagyon alacsony teljesítmény ahhoz képest, hogy ez Katy első albuma a 2013-as Prism óta.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek