Starity

Kate Winslet szívesen dolgozna együtt újra Leonardo DiCaprióval

2017. június 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leo és Kate az élő példák arra, hogy igenis létezik barátság férfi és nő között.

hirdetés

Leo és Kate a Titanicban I Fotó: 20th Century Fox

Éppen húsz éve mutatták be a Leonardo DiCaprio és Kate Winslet főszereplésével készült Titanicot, utóbbi pedig most ismét egy katasztrófafilmben kamatoztatja tehetségét a még idén mozikba kerülő The Mountain Between Us című film keretein belül. A színésznő nemrég interjút adott a film forgatási munkálatai kapcsán, és elárulta, hogy a kritikus jeleneteknél bizony eszébe jutott a Titanic forgatása.

Dióhéjban a filmekről: A Titanic egy megtörtént eseményen nyugvó, elsüllyeszthetetlennek hitt tengerjáró hajóról szól, ami első útján jéghegynek ütközött, és elmerült a habokban. A filmben Rose (Kate) és Jack (Leo) a hajó fedélzetén szeretnek egymásba, de utóbbi sajnos nem éli túl a tragédiát. A The Mountain Between Us a fentiekkel ellentétben Alex (Kate) és Ben (Idris Elba) történetét meséli el, akik repülőgép-szerencsétlenséget szenvednek, és egy hóval borított hegyen kötnek ki gépükkel, és kénytelenek együttműködni ahhoz, hogy túléljék a viszontagságos körülményeket.

Ennek a filmnek sokkal keményebb volt a forgatása, mert valóban 10.000 láb magasan voltunk, és a hőmérséklet is –38°C körül mozgott. Lepergett előttem a Titanic forgatásának emléke. Hogy is ne lett volna így? Jéghideg volt, nekem pedig el kellett merülnöm a hűs vízben

– elevenítette fel Kate, aki így nyilatkozott arról, hogy van-e tervben, hogy újra együtt dolgozzon Leóval:

Jelen pillanatban nem. Leóval nem tervezünk semmit, de ahogy mindig, most is nagyon szeretnék újra együtt dolgozni vele valamikor. Ki tudja? Lehet, hogy majd csak akkor történik meg, ha 70 évesek leszünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek