Starity

Colton Haynes szerepet kapott az Amerikai Horror Storyban

2017. június 21. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírről a színész maga számolt be az Instagramon közzétett bejegyzése keretein belül.

hirdetés

Colton Haynes nagy népszerűségnek örvend a tévénézők körében, hiszen a rajongók olyan közönségkedvenc alkotásokban láthatták őt szerepelni, mint A zöld íjász és a Teen Wolf – Farkasbőrben. A színész az Amerikai Horror Story hamarosan képernyőre kerülő hetedik évadában is szerepet játszik, amiről ekképp értesítette követőit:

Amerikai Horror Story 7. évad... máris úgy érzem, otthon vagyok :) nagyon izgulok @mrrpmurphy

– írta a lenti kép mellé, mely üzenetet a sorozat producerének, Ryan Murphynek címzett.

Murphy egyébként még februárban lerántotta a leplet arról, hogy a horrorsorozat új szezonja a 2016-os amerikai elnökválasztásról fog szólni.

Ez egy nagyon ijesztő, nagyon vicces és egyben nagyon is aktuális évad lesz. Akik a legutóbbi választáson leadták szavazataikat, minden bizonnyal nagyon fogják élvezni. A hetedik évad a közelmúltban lezajlott legutóbbi elnökválasztásról szól majd, szóval úgy vélem, sokak számára érdekes lesz. Evan Peters és Sarah Paulson játsszák a főszereplőket, de még ők sem tudják, hogy pontosan kik lesznek. Annyit mondhatok, hogy ez egy modern történet lesz.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek