Starity

Rendezői kihátráltak a Han Solo-filmből

2017. június 21. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február óta forgatják a Han Solo-előzményfilmet, most azonban áll a munka a rendezők távozása miatt.

hirdetés

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy egy hivatalos közlemény útján tudatta a rajongókkal, hogy az egyelőre el nem nevezett Han Solo-film rendezői, Phil Lord és Christopher Miller kreatív okok miatt távoztak a produkció éléről.

Phil Lord és Christopher Miller mindketten tehetséges filmkészítők, akik hihetetlen stábot hoztak össze, de közös munkánk során világossá vált számunkra, hogy kreatív szempontból más elképzeléseink vannak a filmmel kapcsolatban, és úgy döntöttünk, különválunk. Az új rendező hamarosan bejelentésre kerül

– olvasható a közleményben.

Lord és Miller nevéhez olyan nagy sikerű alkotások köthetők, mint A Lego-kaland vagy a 21 Jump Street – A kopasz osztag.

Sajnos az elképzeléseink és a munkafolyamat nem igazodott a partnereinkéhez, és bár normális esetben nem szeretünk a kreatív okok miatti szakítás kifejezésével élni, de ez egyszer igaz a klisé. Nagyon büszkék vagyunk a stáb világszínvonalú munkájára

– írták a rendezők.

A forgatókönyvet Lawrence Kasdan és Jon Kasdan írták, maga a történet pedig Han Solo fiatalságára fókuszál, azokra a napokra, mielőtt még útjai keresztezték volna Luke Skywalkerét. A címszereplő karakterét Alden Ehrenreich öltheti magára – aki ezzel Harrison Ford nyomdokaiba lép –, a további szerepekben pedig olyan sztárokat láthatunk még, mint Emilia Clarke, Woody Harrelson, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Michael K. Williams és Ian Kenny.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek