Starity

Ejtette barátnőjét Harry Styles

2017. június 21. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Stylesnak nem tetszett, hogy Tess Ward hasznot próbál húzni belőle.

hirdetés

Randizásuk alatt Tess Ward több interjút is adott, beleértve a Sunt, a British Vogue-ot és a The Times magazint is, emellett nem egyszer kihívta a paparazzikat. Harry Stylesnak azonban ebből nagyon úgy jött le, hogy a gasztrobloggert jobban érdekli a hírneve, mint személye, így a napokban véglegesen törölte az életéből. Feltevéseit Ward egyik ismerőse is megerősítette:

Tess teljesen ki van borulva. Kedvelte Harryt, nagyon vonzónak tartotta és imádta a figyelmet, amit a kapcsolatuk hozott neki

– magyarázták a Nownak.

A márkájának kellett a sajtó és fél, hogy most ez meg fog szűnni. Harryvel olyan kapuk nyíltak meg előtte, amiről korábban álmodni sem mert volna.

A chéfnek nemrégiben jelent meg az első könyve, amire Styles rajongói büszkén nyomtak egy csillagot az Amazonon. Ezt később Instagramon kérte ki magának.

Az énekes emellett elfoglalt lesz júliustól a Dunkrik promóciójával, amely július 13-án kerül bemutatásra Londonban, így többek között nem ér rá a drámára, ami a kapcsolatukat övezte.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek