Starity

Íme kilenc egyszerű lépés, hogyan légy vonzó

2017. június 21. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íme kilenc roppant egyszerű lépés a Cosmopolitantól, hogyan legyen vonzó külsőd.

hirdetés

Az ápolt külső napjainkban elengedhetetlen, hiszen legtöbben az első benyomásból döntenek. Legyen szó állásinterjúról, randiról vagy egy szimpla sétáról: ezt a kilenc tanácsot könnyedén betarthatod te is.

1. Mosolyogj

A mosollyal fizetni lehet. A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni. És van mosoly, melyért meghal az ember

– Antoine de Saint-Exupéry

2. Legyen jó illatod, vagy ne legyen semmilyen

Nincs annál kellemetlenebb és taszítóbb, ha valakinek izzadt, vagy éppen koszos, több napos szaga van. A tömegközlekedéses helyzet ugye mindenkinek ismerős? Esszenciális egy lánynak és fiúnak is, hogy legyen egy „védjegy” illata, így érdemes megtalálni a te parfümödet.

3. Öltözködj stílussal, a tiszteletért, és ne a divatot kövesd

Az elegancia az egyetlen szépség, mely soha nem fakul.

– Coco Chanel

Találd meg a te ízlésed és vonalad a ruhák tömkelegében, és mindig figyelj arra, hogy testalkathoz megfelelő darabokat válassz.

Kim Kardashianék világában legyél Lady Diana

4. Beszélj magadról és a környezetedről kedvesen

Nagyon sokat elárul az illetőről, mit ad át egy idegennek, ismerősnek a családjáról vagy éppen barátairól. Aki kibeszéli a barátait, az mást is ki fog, ilyen személlyel pedig senki nem akar közelebbi, jobb viszonyt ápolni.

5. Légy tisztában a világ friss eseményeivel és legyen róla véleményed

Egy jól megfogalmazott, intelligens vélemény a hírekről mindig nagyon vonzó, ellenben a nemtörődöm stílussal, mert éppen aktuálisan nem érint téged.

6. Legyen három olyan hobbid, amihez nem kell képernyő

Olvass, fess, rajzolj, horgolj, focizz, teniszezz, ússz, tanulj meg hangszeren játszani.. Némi telefon, internetmegvonás nemcsak a „látszatnak” jó, hanem a mentális egészségednek és lelkivilágodnak is.

7. Tanulj, vagy dolgozz azért, hogy tanulhass

Tovább tanulni sosem haszontalan, vagy késő, hiszen rengeteg hasznos dologgal találkozhatsz, amivel fejlődhetsz, jobb szakember válhat belőled és a műveltséged is nagyobb lesz. 

8. Tölts időt gyerekekkel, idősekkel vagy azokkal, akiknek kell egy barát

Hidd el, az ő mosolyuk lesz a legszebb és legőszintébb, amit kaphatsz.

9. Mindig mondj köszönetet és viszonozd a szívességeket

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek