Starity

Hivatalosan is a MaYan énekesnője lett Marcela Bovio

2017. június 22. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavalyi év végén oszlott fel az énekesnő előző zenekara, majd a VUUR-ból is kilépett, most viszont bejelentette: ő is a MaYan énekesnője lett.

hirdetés

Tavaly decemberben 11 év közös zenélés után a feloszlás mellett döntött a holland származású Stream Of Passion zenekar. A mexikói énekesnő még ezt megelőzően hírt adott arról, hogy szólóban folytatja tovább a zenélést, első lemeze pedig szeptemberben került az üzletek polcaira, ami az Unprecedented elnevezést kapta.

Marcela egyébként a The Gentle Storm nevezetű zenekarban is tevékenykedik, néhány hónapja pedig kiderült, hogy az Anneke van Giersbergen vezette VUUR nevezetű csapatban kamatoztatja majd tehetségét, ám nemrégiben bejelentette, hogy zenei különbségek következtében kilépett az együttesből. A vokalista azonban nem csügged, ugyanis néhány órája jelentette be, hogy hivatalosan is a Mark Jansen vezette MaYan metálzenekar énekesnője lett, mely bandában eddig csak vendégként működött közre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek