Starity

Kyle Newman felajánlotta, hogy ingyen megrendezi a Han Solo-filmet

2017. június 22. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A készítők rövidesen hivatalosan is bejelentik, ki kapja a lehetőséget, hogy elfoglalja a direktori széket.

hirdetés

Tegnap számoltunk be róla, hogy a várhatóan jövő tavasszal mozikba kerülő Han Solo-előzményfilm rendezői, Phil Lord és Christopher Miller bedobták a törölközőt, és kreatív okok miatt a távozás mellett döntöttek, mely hírt a Lucasfilm is megerősítette.

Sajnos az elképzeléseink és a munkafolyamat nem igazodott a partnereinkéhez, és bár normális esetben nem szeretünk a kreatív okok miatti szakítás kifejezésével élni, de ez egyszer igaz a klisé. Nagyon büszkék vagyunk a stáb világszínvonalú munkájára

– írták közleményükben a rendezők.

Távozásuk tekintetében joggal merült fel a kérdés, hogy ki lehet a szerencsés, aki átveheti helyüket, amire égető szükség van, hiszen öt hónap kemény munka után most áll a forgatás – a film sztárjai azt várják, mikor térhetnek vissza a díszletbe.

Lehetséges utánpótlásként már felmerült Ron Howard és Joe Johnston neve a film kapcsán, ám nevét Kyle Newman is „bedobta a kalapba”, mondván, hogy szívesen vállalná, hogy megrendezi a filmet – ráadásul mindezt ingyen!

Elérhető vagyok. Hogy őszinte legyek, remek munkát végeznék! Erre születtem. Kívül-belül ismerem Solót. És ingyen vagyok – nem kerülnék egy fillérbe sem. Nem vagyok ragyogó és új, de basszus, a sz*rt is kihoznám a Star Warsból

– írta Newman a Twitteren, ám azt egyelőre nem tudni, hogy vajon adnak-e esélyt neki. Érdekesség, hogy egyébként van némi köze a Star Wars-univerzumhoz: 2009-ben az ő rendezésében mutatták be a Fanboys – Rajongók háborúja című filmet, valamint a Star Wars: Smuggler's Revenge címet viselő színdarabot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek